BIOGRAFI

MONOTOUCH

Bandet

MONOTOUCH bildades som band i början av 2010 med Stefan, Peter, Thomas och Pierre. Kenneth anslöt som ny sångare 2013 och  därmed blev bandet det MONOTOUCH som finns idag.  Bandet utgår från Helsingborg och har tyngdpunkten på rock men blandar även in poplåtar med klös i dock kan man även finna låtar från t.ex. Stevie Wonder som läggs in när det behövs som bäst. AC/DC, Billy Idol, Lenny Kravitz, Midnight Oil, Van Halen, Journey är annars exempel på artister som står för det MONOTOUCH levererar bäst. Du hittar alla bandets låtar och artister under Repertoar  på hemsidan!


Gillar du rock och pop och vill ha ett  kompetent band till ditt Party, din Klubb eller en Arena-spelning så blir du inte besviken om du väljer MONOTOUCH!

 

Medlemmarna

 KENNETH SVENSSON är en erfaren sångare som vårdar sin röst som sitt instrument. Inför  varje spelning är det uppsjungning, varmt te och honung som gäller. Kenneth ser till att  alla filmas innan och efter en spelning, han gör allt för att roa MONOTOUCH anhängare.
PIERRE WERNER  är gitarristen som både solar och kompar som en gud och för att uppnå detta  behöver han dubbla Marshall-förstärkare. Pierre ser till att vårt ljud låter som bäst i varje lokal och sköter de flesta inköpen av all vår teknik.
THOMAS NILSSON är keybordisten som sam-tidigt  hanterar både  piano, orgel och synthslingor  med balans och finess. Thomas har samtliga fötter på jorden och stoppar när vi andra vill sväva iväg och är därför  vår perfekta kassör.
STEFAN LILJESTRAND är en basist  som driver på både när han spelar och så att bandet har den styrfart som krävs i branschen. Tillsammans med Peter skapar Stefan den stabila grund som MONOTOUCH behöver. Stefan sköter bandets bokningar, avtal, bokföring och marknadsföring.
PETER ALBERTSSON är en trummis som alla vill ha i sitt band dvs stabil och taktfast. Med ett driv utöver det normala skapar han grogrunden i bandet tillsammans med Stefan. Utöver upplägg av fantastiska bilder  från våra spelningar på vår FB sida hanterar Peter den teknik som behövs för att replokal och fordon skall fungera.       

Monotouch HB  -  Fågelsångsgatan 4  -  252 20 Helsingborg  -  Org nr. 969754-3479  -  info@monotouch.se  -  0730-94 74 00  -  Bg: 775-8857

Diplomerade specialister på

hårförlängning - färgförändring - uppsättning

Ett brett och komplett sortiment av släpvagnar

Lättanvända och privärda bokföringsprogram